În tăcere…

https://www.youtube.com/watch?v=h6fcK_fRYaI&t=175s

În tăcere…

 

83275482_208414466982374_4641310211754164224_n

11 martie 2020 – 25 martie 2020…o perioada grea pentru umanitate, o perioada tulburătoare pentru fiecare dintre noi. Surprinzător,  necunoscut, înfricoșător, destabilizator sunt doar câteva dintre caracteristicile situației care a coborât deasupra noastră, cu o viteză mult mai mare decât capacitatea noastră de procesare și integrare.

În goana după supraviețuire, firească de altfel în condițiile date, riscăm să pierdem contactul cu noi, cu impactul pe care Virusul îl are asupra psihicului nostru, cu deteriorarea interioară nevăzută, dar care va lăsa urme adânci în viitorul nostru și al copiilor noștri, dacă nu îi acordăm acum, spațiul și timpul de exprimare și înțelegere. Rana psihică din noi este la fel de importantă ca grija pe care o avem,  pentru a ne feri de boală, suferință și moarte.

În tăcere am ales să trăiesc o perioadă, o perioadă care nu a avut vreo dată limita, singurul meu scop fiind să integrez la nivel profund ce se întâmplă în mine și în lume. În tăcere îmi găsesc mereu puterea, pacea, iubirea și sensul, în tăcere mă conectez cu mine, cu oamenii și cu Dumnezeu, în tăcere îmi ascult intuiția, inima și îmi amplific conștiința, în tăcere sunt eu, așa cum sunt eu, cu tot ce sunt eu. Fără tăcere, m-aș pierde în lume, riscând să mă caut, fără a mă găsi,  până m-aș pierde din nou!

În tăcere este o invitație la introspecție, la coborârea în interior, la dezvăluirea durerii și spaimei care sălășluiește acolo și care în timp își va cere drepturile. În tăcere este descoperită înțelepciunea din noi, resursa noastră vitală în momente de haos și panică, de groază apocaliptică în plină desfășurare.

În tăcere e clipa de Tu, Eu și Noi laolaltă, Noi cei care am construit dezastrul și tot Noi, cei care-l vom vindeca, înțelegând binecuvântarea și nu blestemul care s-a abătut peste noi. 

În tăcere, Unul suntem !

https://www.youtube.com/watch?v=h6fcK_fRYaI&t=175s

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *